Sola kulturhus

Billetter: 51653460 — Resepsjon: 51653480

Kulturfest barn og unge 2018

Fra onsdag 30. mai til fredag 22. juni

Kulturfest barn og unge er tilbake for tredje året på rad! Kulturfesten er en sammenslutning av kulturaktører i Sola kommune (Sola kulturhus, Sola kulturskole, Sola bibliotek og Sola fritid), i samarbeid med Solabladet og frivillige lag- og organisasjoner. Sammen skal de fronte alle aktiviteter som skjer for barn og unge i en viss periode om sommeren, og være en paraply for allerede veletablerte arrangement som Dragefest, Soladagen og flydagen. Det er mye kjekt som skjer i Sola kommune og vi ønsker å vise dette frem for beste evne.

Kulturfest barn og unge har blitt et godt og kjent begrep i kommunen. Her er det plass til alle som har noe å bidra med på programmet, enten det er allerede etablerte arrangementer eller om du sitter på en god idé du kan trenge litt drahjelp og assistanse til å få i gang.

Her kan lokale arrangører, kultur- og fritidslivet hive seg med på programmet og benytte anledningen til en verdifull markedsføring av sin organisasjon, arrangement, turnering. Vi ønsker at programmet skal vise bredden av kultur- og fritidslivet i hele kommunen. Går du med en drøm om å stå på scenen, lage kunstutstilling, lese dikt eller er dere et idrettslag, korps eller lignende som allerede har planlagt arrangement? Meld deg på kulturfest! Det er kun fantasien som setter en stopper! Vi har lokaler og arrangementer hvor vi viser frem aktivitetene.

For å melde deg på, fyll ut skjema på siden. Påmeldingsfrist er 26. mars

Programmet for Kulturfest barn og unge 2018 kommer om litt!

Arrangør: Sola kulturhus, Sola kulturskole, Sola bibliotek, Sola fritid, Solabladet og lag- og frivillige organisasjoner

Påmelding

Nettsiden er levert av Mandarin Design

Avbryt