Sola kulturhus

Billetter: 51653460 — Resepsjon: 51653480

Konserter i Sola ruinkyrkje

Baker Hansen med John Pål Inderberg - mandag 7. mai

Sola ruinkyrkje står som en av de vakreste kulturhistoriske byggene i regionen. Den er mye brukt til vielser og mindre arrangement, samt «hjemmebanen» til et av de få gregorianske korene i landet. Kirka blir i stadig større grad benyttet til konserter, og nå ønsker Sola kulturhus å invitere til faste månedlige konserter. Konsertene vil være i ulike sjangre i stemningsfulle omgivelser. Her er det tett på vær og natur og det blir mer stemning jo mere vær.

Baker Hansen vender tilbake Maijazz - Denne ganger har de med seg John Pål Inderberg som gjest. Inderberg er en nestor innen norsk jazz - en av drivkreftene bak jazzutdanningen ved NTNU og Trondheim Jazzorkester. Alt dette har ført til samarbeid med blant annet Chick Corea og Pat Metheny for å nevne noen. Sist Inderberg var på Maijazz var sammen med Bjørn Alterhaug kvintett.

Nå er det kvintetten Baker Hansen som har invitert John Pål Inderberg med seg på Maijazz. Denne kvintetten begynte studiene ved Norges Musikkhøgskole der de tidlig begynte de å jobbe med Chet Bakers musikk. Bandet har valgt ut velkjente skatter fra Chet Bakers repertoar og fornyet dem med sin egen signatur stil. Vokalist Sigurd Rotvik Tunestveit synger på norsk, noe som gir publikum en helt ny opplevelse av låtene. Dette er Chet Baker i Hallingdrakt med låter som «My Funny Valentine» og «I fall in Love Too Easily», omskrevet til «Min fine hjarteven» og «Eg vert så lett forelska» - nå med saksofonist Inderberg med på laget. Tror nok vi også får noe vokalt fra John Pål Inderberg . Han har alltid noe på hjertet!

Arrangør: Sola kulturhus og Maijazz

Når Pris Sal Lengde Servering Kjøp
Mandag 7. mai kl. 19.00 Ordinær: 300,-
Medlem Stavanger Jazzforum: 250,-
Medlem Bate: 270,-
Student: 200,-
Sola ruinkyrkje Ca 1 time og 30 minutter Ingen Billett

Når

Mandag 7. mai kl. 19.00

Pris

Ordinær: 300,-
Medlem Stavanger Jazzforum: 250,-
Medlem Bate: 270,-
Student: 200,-

Sal

Sola ruinkyrkje

Lengde

Ca 1 time og 30 minutter

Servering

Ingen

Billett

Nettsiden er levert av Mandarin Design

Avbryt