Sola kulturhus

Billetter: 51653460 — Resepsjon: 51653480

Frode Alnæs - Min dans med strenger

Lørdag 17. mars

MIN DANS MED STRENGER - En gitarforestilling av og med Frode Alnæs

3. februar 2018 hadde Frode Alnæs verdenspremiere på ”Min dans med strenger” – en soloforestilling om Frodes liv med gitaren! Her inviterte en av Norges beste gitarister publikum med på en personlig, underholdende og glitrende musikalsk reise – full av historier hentet fra eget liv.

”Min dans med strenger” handler om gitaren som venn, trøst, gledesspreder, reisefølge og kunstnerisk uttrykk. Den handler om et livslangt vennskap med instrumentet som trøstet da håret falt av som 11-åring, om det å være annerledes, til det å slå igjennom som musiker og å bli en berømt gitarist, artist og komponist.

Frode har mye på hjertet i denne konsertforestillingen. Han ønsker å fortelle historier som rører oss, historier han brenner for, historier vi kjenner oss igjen i - og som får oss til å humre eller hyle av latter. Gitaren og gitarister vil bli hyllet og herset med, og vokalisten er naturligvis den store fienden! På hvert sted vil en lokal gjestegitarist, ung eller gammel, bli invitert til å spille med Frode under forestillingen.

Gjennom 35 år som profesjonell musiker er Frode Alnæs blitt feiret som en suksessfull artist, låtskriver og humorist. Han er den ultimate entertainer, og en mester i å fjerne avstanden mellom scene og sal. Han har gjort det meste – og spilt med de fleste. Han har besøkt hver krik og krok av landet, opplevd oppturer og nedturer, og suksesser i inn- og utland de fleste bare kan drømme om. Nå gleder han seg til å gjøre det han er best på; å spille på mange strenger samtidig – og å dele artige betraktninger, opplevelser og store musikalske øyeblikk med sitt publikum!

Frode er musikalsk ansvarlig og Ivar Tindberg har regi på forestillingen som produseres av Frog Music AS.

Med seg på scenen har Frode et stjernelag av et band: Morten Huuse (kapellmester/tangenter), Knerten Kamfjord (bass) og Thomas Gallatin (trommer). Frode tar også med seg en gjestegitarist som får mulighet til å spille sammen med ham. Valget falt på Martin Løland. Martin lærte å spille gitar på kulturskolen på Sola da han var 12 år. Etter hvert ble han en del av bandmiljøet på Feelgood, med Øystein Eldøy i spissen. Sammen med bandet «Pryl» har han spilt på Rott Rock festivalen og på bluesklubbene i området. 

Arrangør: Sola kulturhus 

Når Pris Sal Lengde Servering Kjøp
Lørdag 17. mars kl. 19.00 - Rabatt med Aftenbladkort Ordinær: 380,-
Aftenbladkortet: 300,-
Hovedsal Ca 1 time og 15 minutter Kiosk og bar Billett

Når

Lørdag 17. mars kl. 19.00

Pris

Ordinær: 380,-
Aftenbladkortet: 300,-

Sal

Hovedsal

Lengde

Ca 1 time og 15 minutter

Servering

Kiosk og bar

Billett

Nettsiden er levert av Mandarin Design

Avbryt