Sola kulturhus

Billetter: 51653460 — Resepsjon: 51653480

Creedence StoryNight

Lørdag 4. november

Med låter som "Have You Ever Seen The Rain", "Bad Moon Rising", "Down on The Corner", "Cottonfields", "Proud Mary" og mange flere, dominerte Creedence hitlistene over hele verden i sin storhetstid. Men til tross for det store antallet hits er Creedence fortsatt et mysterium for mange, og historien om bandet som en gang ble omtalt som ”verdens største band med verdens verste platekontrakt” er ukjent for de fleste.

Dette har Fortunate Sons bestemt seg for å gjøre noe med!

Fortunate Sons – the Creedence Clearwater Revival Experience tar med publikum tilbake til slutten av 60-tallet i denne forestillingen, og gir dem et gjenhør med alle de fantastiske låtene som gjorde Creedence til allemannseie. De gir et innblikk i hva som formet bandet, historien bak låtene, og faktorene som førte til at bandet smuldret opp til bitre rivaler i 1972, kun 5 år etter at de slo igjennom. Alt levert av et rocka og energisk band med overskudd og ikke minst kjennskap til Creedence sin historie og musikk som overgår de fleste!

På en Creedence StoryNight er det uten tvil musikken som står i fokus, og man blir samtidig bedre kjent med bandet som for mange fortsatt fremstår som en gåte.

Arrangør: Sola kulturhus og On Stage Booking

Når Pris Sal Lengde Servering Kjøp
Lørdag 4. november kl. 19.00 Ordinær: 380,-
Aftenbladetkortet: 300,-
Hovedsal Ca 2 timer og 30 minutter Kiosk og bar Billett

Når

Lørdag 4. november kl. 19.00

Pris

Ordinær: 380,-
Aftenbladetkortet: 300,-

Sal

Hovedsal

Lengde

Ca 2 timer og 30 minutter

Servering

Kiosk og bar

Billett

Nettsiden er levert av Mandarin Design

Avbryt