Sola kulturhus

Billetter: 51653460 — Resepsjon: 51653480

Annet på huset

Sola kulturhus rommer i dag flere virksomheter som Sola folkebibliotek, Sola kulturskole og Sola fritidsklubb, i tillegg finner du Kultur- og fritidsadministrasjonen her og vår koselige kafé. Vi tilbyr også gratis Wi-Fi!

Rundt 250 000 mennesker besøker Sola kulturhus årlig gjennom de ulike kulturtilbud, besøkende til biblioteket, fritidsklubb og kulturskole. 

Bibliotek

Biblioteket har mer enn bare bøker. Du kan låne tidsskrift og ukeblad, film og musikk, dataspilll og lydbøker. Bibliotekets lokaler passer utmerket til både lekselesing og studier, eller avslapping med aviser, tegneserier eller andre blad.

Kulturskole

Sola Kulturskole er et kommunalt undervisnings- og aktivitetstilbud rettet mot barn og unge. Kulturskolen er konsentrert rundt musikk, dans og drama/teaterverksted.

Fritid

Innbyggerne i Sola skal ha et mangfold av fritidstilbud, også personer med behov for tilrettelegging skal få fritidstilbud med mening. Kommunen har egne fritidsklubber for ungdom.

Kafé

Kafeen er lys og trivelig, og kan benyttes som lokale for mindre selskaper. Sola Ferdigmat driver kafeen, de lager god hjemmelaget mat til de fleste anledninger. De skreddersyr mat til ditt arrangement, alt fra enkle retter til tallerkenservering med gourmet mat!

Prosjekter

Har du en idé eller et prosjekt du ønsker å få realisert? Ta gjerne kontakt på telefon 51 65 34 84, e-post: eirik[a]solakulturhus.no, eller kom innom for en kopp kaffe. Kanskje kan vi få til noe sammen.

Utleie

Sola kulturhus tilbyr utleie av lokaler til både konferanser og private arrangementer for opptil 450 gjester, med mulighet for catering. Vi har lang erfaring og er i stand til å gjøre ditt arrangement til en annerledes og skreddersydd opplevelse. Alle salene er godt utrustet med teknisk utstyr. Det er tilrettelagt for storskjermproduksjon og videooverføring mellom de ulike salene.

Brettspillklubben 

Brettspillklubben Alea Jacta Est har holdt til i Sola kulturhus siden etableringen i 2004. Nye medlemmer er alltid velkomne – det er høyt under taket i kafeteriaen. Klubben møtes hver mandag kl. 17.00 i kafeen. 

Sjekk ut deres hjemmeside for mer informasjon

Sola kammerkor

Sola kammerkor øver i Sola Kulturhus hver mandag fra kl 19:30. Normalt i lille konsertsal.

Her kan du lese mer om koret 

Sola bridgeklubb

Bli med og spill bridge hver tirsdag kl 18.30. 

Gammeldans ved Senioren

Dans annenhver torsdag kl 19.00. 

Hyggekveld ved Senioren

Velkommen til hyggekveld siste onsdagen hver måned kl 18.00. Underholdning, allsang, loddsalg, servering og gratis adgang.

Språkkafé på Sola og Tananger bibliotek

Tirsdager kl. 17.00 - 19.00, Sola

Onsdager kl. 17.00 - 19.00 , Tananger

Bli med på Språkkafe på biblioteket. Her står samtalen i fokus, og det spilles spill og ordleker for å lære norsk. Arrangeres av Sola Røde Kors og frivillighetssentralen. 

Gratis advokathjelp

Annenhver mandag (partallsuker nå i vår) tilbyr Advokathuset Stavanger gratis juridisk rådgivning på Sola kulturhus fra 16.00 – 18.00.

Dette er et tilbud til alle kommunens innbyggere hvor det blir gitt inntil 20.min gratis juridisk rådgivning fra en advokat eller advokatfullmektig.

Send e-post til post@advokathuset-stavanger.no eller ring 51 31 14 00 for å bestille tid. Merk bestillingen med «advokathjelp Sola»

Tips i forkant: Skriv gjerne en kronologisk oversikt over den saken du vil diskutere, og husk å ta med alle relevante papirer.

Vel møtt.

Nettsiden er levert av Mandarin Design

Avbryt