Sola kulturhus

Billetter: 51653460 — Resepsjon: 51653480

FeelGood ungdomshus

Ungdommens kulturhus

FeelGood ungdomshus har baser på Sola kulturhus. Ungdomshuset skal gi gode vilkår og trygge rammer for ungdom som ønsker å drive med kultur- og fritidsaktiviteter. Kommer du på ungdomshuset for første gang? Trygge voksne vil møte deg, vise deg rundt og hjelpe deg i aktivitet. Aldersgrense: 13 – 18 år. Ungdommer mellom 19 og 25 år kan bruke øvingslokalene etter avtale med ungdomshusets leder. 

Åpningstider

Mandager 17:00 - 20:30
Tirsdager 17:00 - 20:30

Følg oss på facebook eller sjekk nettsiden www.feelgoodungdomshus.com for mer informasjon om kurs og aktiviteter. 

Ungdomsinformasjon:
Vi jobber med å spre nyttig informasjon ut til ungdommer. Har du spørsmål i forbindelse med helse, psykisk helse, seksualitet eller andre ting så har vi brosjyrer og info på ungdomshuset. Ta kontakt med Trine Ottosen eller noen andre i personalet hvis du lurer på noe.

Kontakt

Elisabeth Rødder (Leder og ungdomsmedvirking) 

Tlf: 971 06 268 

e-post: elisabeth.rodder@sola.kommune.no

Amy Gjeitnes (Nestleder og ansvarlig for kafè og kjøkken) 

Tlf: 400 11 920

e-post: amy.aslaug.gjeitnes[a]sola.kommune.no

Trine Ottosen (Ungdomsmedvirkning, Ung info, Frifond)

e-post: trine.royrhus.ottosen[a]sola.kommune.no

Øystein Eldøy (Studio og Band, Bandskolen)

e-post: oystein.eldoy[a]sola.kommune.no

Øivind Næss (Film & Media )

e-post: oivind.ness[a]sola.kommune.no 

Anette Kristiansen (Ansvarlig for teknisk crew, gaming og lyd og lys)

e-post: anette.loseth.kristiansen[a]sola.kommune.no

Aktiviteter 

Musikk og band

Ungdomshuset FeelGood har et bandrom og studio. Her kan du spille i band, lære instrument, spille inn lyd og produsere musikk. 

Kunst og design 

På FeelGood finner du et kunst & designrom. Der det blant annet kan tilbys kurs og aktiviteter innen søm, tekstil og tegning. 

Film 

Vi har også et film & medierom. Noe av det du kan lære her er filminnspilling, klipping/redigering og regissering. 

Kafé

I ungdomshusets kafé selges det mat, bakst, snacks, brus, is, iste, og ulike varmdrikker (både med og uten kaffe) fra vår espressomaskin. Prisene er beregnet for en ungdoms lommebok 

Kjøkken 

På kjøkkenet kan du sammen med en voksen, andre ungdommer eller på egenhånd lage forskjellige typer mat eller bake. Kom med forslag så ser vi hva vi kan lage! 

Leksehjelp 

Hver mandag har vi leksehjelp fra kl. 16.00. 

Medvirkning 

FeelGood ungdomshus er et sted der ungdommene selv bestemmer hva de vil gjøre! Og de ansatte skal så langt det lar seg gjøre strebe etter å oppfylle ungdommenes ønsker og behov. Ungdomsstyret på FeelGood bestemmer for eksempel hva det skal søkes penger til og hva som selges i kaféen. Det kan også tilbys kurs innen styrevirksomhet og demokrati. 

Storsal

Ungdomshuset har egen storsal hvor det er mulighet for dans og oppsett av scene. Vi har DJ-utstyr som kan brukes. I tillegg til dette har vi en hoppepute som tas frem ved spesielle anledninger. 

Fysisk aktivitet 

Vi kan legge til rette for, og skaffe dyktige instruktører som kan ha kurs innen forskjellige typer fysisk aktivitet. Eksempel: yoga, dans, zumba, golf m.m.
Personalet har relevant utdannelse/erfaring for å utføre aktivitetene vi tilbyr på FeelGood ungdomshus til enhver tid. 

Workshop

Med jevne mellomrom arrangeres det workshoper med ulike tema. Våren 2017 skal vi ha ny danseworkshop. Mer informasjon kommer. 

Dine ideer 

FeelGood har mye bra utstyr og kompetanse. Har du andre ideer enn det vi har skrevet her? Kom innom, så ser vi hva vi får til!

Nettsiden er levert av Mandarin Design

Avbryt