Sola kulturhus

Billetter: 51653460 — Resepsjon: 51653480

Programblad for våren 2017

I morgen kommer programbladet for våren 2017 ut til alle postkassene i Sola kommune, men du kan allerede nå få innsikt i hva som skjer på huset denne våren.

Denne våren er det mye å glede seg til! Vi får blant annet besøk av Mari og Emma NoorElg og Bjørn Sundquist.

Les hele programbladet her.

Programbladet vil også ligge på kulturhuset, biblioteket og andre offentlige steder rundt om i regionen. For mer informasjon rundt de forskjellige arrangementene, sjekk ut våre hjemmesider: www.solakulturhus.no

Vil du ha et eksemplar av programmet vårt tilsendt i posten? Send en e-post til: post@solakulturhus.no med ditt navn og din adresse så sender vi deg et eksemplar av programmet vårt. Ønsker du flere, til venner, familie og/eller bekjente, kan vi også sende deg det.

Nettsiden er levert av Mandarin Design

Avbryt