Sola kulturhus

Billetter: 51653460 — Resepsjon: 51653480

Nye personvernregler

Dere som abonnerer på vårt nyhetsbrev har kanskje fått en e-post fra Sola kulturhus om å bekrefte ditt abonnement hos oss. Dette er fordi vi trenger ditt samtykke nå som de nye personvernreglene kommer i mai 2018. EU innfører da en ny lovgivning kalt GDPR. GDPR står for The General Data Protection Regulation og vil bedre rutinene rundt personvern i Europa. Disse endringene gir hver og en av oss flere rettigheter, samtidig som bedrifter får større ansvar for personvern.

For å fortsette å følge vårt nyhetsbrev, klikk her.

Husk å huk av en eller begge boksene, samt legg igjen navn og e-post.

Som mottaker av vårt nyhetsbrev får du:

- Eksklusiv tilbud ved forsalg på enkelte, populære forestillinger

- Nyttige oppdateringer og informasjon rundt det som skjer på kulturhuset

Vi lover å aldri dele din informasjon med andre, og ved å bekrefte ditt abonnement vil du kun motta relevante e-poster fra kulturhuset.

Dersom du ikke bekrefter innen 25. mai vil e-postadressen din bli slettet fra våre lister, sammen med all informasjon som var forbundet med den.

Vi håper du vil fortsette å motta vårt nyhetsbrev med informasjon om alt som skjer i kulturhuset, og ber derfor om ditt samtykke til at vi kan fortsette å sende deg e-poster etter mai 2018.

Nettsiden er levert av Mandarin Design

Avbryt