Sola kulturhus

Billetter: 51653460 — Resepsjon: 51653480

Kulturpakke høst 2014

I år lanserer vi en kulturpakke hvor du får rabatt på flere av våre konserter. Du kan velge mellom 3 forestillinger til kr 750,- eller 4 forestillinger til kr 950,-. Du kan selvfølgelig også velge å bare kjøpe billett til én av forestillingene til ordinær pris.

Eivør

Torsdag 18. september kl. 20.00. Opplev 31-åringen som er beskrevet som en ekte vikinggudinne og den færøysle utgaven av Bjørk. Hennes unike stemme utstråler en mystisk blanding av styrke og sårbarhet.

Valkyrien Allstars

Fredag 31. oktober kl. 19.30. To hardingfeler. Som erobrer Norge og utland. Hørt det før? Vel, kanskje ikke egentlig! Valkyrien Allstars har siden oppstarten i 2005 rukket å bli en attraksjon over store deler av verden.

Ingebjørg Bratland

Søndag 9. november kl. 19.30. Ingebjørg Bratland er en av Norges fremste unge utøvere innen vokal folkemusikk. Hun har med sin unike stemme utmerket seg som en utøver som går nye veier og som gjerne utfordrer sine musikalske røtter. Hun har opptrådt med artister som Frikar og Odd Nordstoga.

Odd Nordstoga

Tirsdag 2. desember kl. 20.00. Odd Nordstoga er vokalist, komponist og multiinstrumentalist. Han har i løpet av få år markert seg som en av de mest populære musikerne i landet. Du kjenner sikkert til låten hans om grisen som står og hyler?

Nettsiden er levert av Mandarin Design

Avbryt